Infraroodsauna.be

Informatieplatform voor infraroodsauna's. Ontdek alles over infraroodsauna's!

Wat kost een infraroodsauna?

Prijs

Eens we op zoek gaan naar een product, is een van de eerste vragen die we onszelf stellen: hoeveel gaat dat kosten? De prijzen van infraroodcabines kunnen heel erg variëren. Misschien viel je oog al eens op een infraroodsauna in een folder van een doe-het-zelf winkel of bouwmarkt. Daar kunnen al stuntprijzen als 795 euro of 999 euro voorkomen. Laat je echter niet misleiden door deze bodemprijzen. Cabines van deze prijsklasse zijn vaak ondermaats qua materialen, stralers en afwerking. Aangezien een infraroodcabine een investering is voor onder andere je gezondheid, ga je beter meteen voor een model waarvan je jaren lang geniet hebt én dat kwalitatief is.

Voor een kwalitatieve infraroodcabine kan je al snel rekenen op 2000 à 6000 euro. Dit is natuurlijk een stukje prijziger, maar hiervoor krijg je wel kwalitatieve stralers, een mooie afwerking, en superieure materialen. Het prijsverschil kan trouwens ook verklaard worden door het feit dat bedrijven vaak met indirecte verkopen, beurzen en extra reclame. Deze extra kosten worden, zoals dat overal het geval is, doorgerekend naar de consument.

Je kan ervoor kiezen om enkele extra’s te nemen bij je infraroodsauna, wat de prijs natuurlijk zal opdrijven. Wil je bijvoorbeeld verschillende kleuren lampen? Een speciaal controlepaneel of geluidscontrole? Veel is mogelijk, maar hiervoor betaal je ook extra.

Geïnteresseerd in een infraroodsauna?

Neem gratis contact met ons op

  • Gratis & Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs

DELEN

Logo